Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Тази тема става леко безсмислена вече, днес видях 30 Алфи...
    Колега не те познавам лично и може да се бъркам ама оставам с впечатлението, че която и тема да отворя ти виждам "компетентното" мнение без то да е такова на практика. Темата не е за това колко алфи и къде си видял, а колко Алфи С ФОРУМЕН СТИКЕР, следователно колеги от форума си видял, пък може дори да сте се запознали в задръстването дИет сА вика. А и си задавам въпроса - защо налагаш/решаваш мнението си за това коя тема е важна, смислена и коя не е ?
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
      Колега не те познавам лично и може да се бъркам ама оставам с впечатлението, че която и тема да отворя ти виждам "компетентното" мнение без то да е такова на практика. Темата не е за това колко алфи и къде си видял, а колко Алфи С ФОРУМЕН СТИКЕР, следователно колеги от форума си видял, пък може дори да сте се запознали в задръстването дИет сА вика. А и си задавам въпроса - защо налагаш/решаваш мнението си за това коя тема е важна, смислена и коя не е ?
      Щото така ми е кеф, капиш? Още десет теми да отвориш, пак ще ми видиш компетентното мнение. Като не ти харесва си има бутон игнор...

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Днеска в Сандански докато се минавах покрай спряла 33-ка и я оглеждах, гледам до нея Мордохай с малката алфистка, ама не можах да спра да се видим.
        А аз ти носех нео, дето ти го обеах преди половин година, ама ме гонеха яко задачите!
        Скоро пак е дойда.
        Едит: това е новата придобивка!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
          .....та значи ако не е със стикер не е форумна....а?
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Щото така ми е кеф, капиш? Още десет теми да отвориш, пак ще ми видиш компетентното мнение. Като не ти харесва си има бутон игнор...
            света не започва и свършва в 10 сутринта да си спреш алфата на Тортата в ПЗ и да гледаш лошо света през слънчеви очила,благодарение на темата познавам някой колеги и колите им и никовете в форума с които за зло или добро си пишеме/сме си писали,това че теб никой не те забелязва нали не те обижда?

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              света не започва и свършва в 10 сутринта да си спреш алфата на Тортата в ПЗ и да гледаш лошо света през слънчеви очила,благодарение на темата познавам някой колеги и колите им и никовете в форума с които за зло или добро си пишеме/сме си писали,това че теб никой не те забелязва нали не те обижда?
              Не бе, спирам в 9 часа, предпочитам при антените на покрива на общината, а слънчевите очила ги нося само от време на време, защото обичам да гледам лошо в очите... А това, че никой не ме забелязва изобщо не ми е проблем, напротив. Виж тия тикви като теб няма как да не ги забележиш, правописа ти изкарва очите от далече...

Comment

• И аз не знаех, че само по стикерите се търсите, моята няма, няма и да има( жалко не съм от форума, няма и да бъда). така като чета само софиянци се виждате
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ясно до партийният дом и си рупаш баничка в страната на изгряващият микрочип,като гледаш лошо в очите да не си от тези дето не можеш да ги настигнеш да им се извиниш после?хубаво че си наблюдателен е чети темата ако не ти харесва знаеш си отговора-игнор.

Comment

ясно до партийният дом и си рупаш баничка в страната на изгряващият микрочип,като гледаш лошо в очите да не си от тези дето не можеш да ги настигнеш да им се извиниш после?хубаво че си наблюдателен е чети темата ако не ти харесва знаеш си отговора-игнор.
                    Леле, дълбоко ме засегна да знаеш, отивам да се хвърлям в Марица...

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      И аз не знаех, че само по стикерите се търсите, моята няма, няма и да има( жалко не съм от форума, няма и да бъда). така като чета само софиянци се виждате
                      ми явно е прието че щом имаш стикер си фен и по се заглежда,и моята няма стикер едва ли и ще има,заглеждам се като спра до някой и го огледам ако има змийчета и детелинки иначе в движение виждаш доста на ден,има някой си седят някъде постоянно и ти става любопитно задочно познаваш ли човека от тука примерно,е не само в София на всякъде си зяпам.

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Леле, дълбоко ме засегна да знаеш, отивам да се хвърлям в Марица...

не от моста на Лютата се хвърли да се мъчиш че канала е дълбок 20 см

Comment

не от моста на Лютата се хвърли да се мъчиш че канала е дълбок 20 см
                        Нали ме игнорира, защо продължаваш да ме цитираш? Нещо не можеш да живееш без мен ми се струва...

Comment

• не съм те игнорирал КАК можа да го помислиш?ти велики нехаресвачо на теми...за къде сме без теб да ни кажеш истината в очите колко сме скучни и сиви с темите си.

Comment

• Излагате се...
                            Alfa 156
                            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                            sigpic

Comment

Капиш ми вика ... Боли ли да си толкова комплексиран ?

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              .....та значи ако не е със стикер не е форумна....а?
                              Не колега, така ми беше най-лесно да обясня идеята на темата, иначе и аз не съм имал стикер никога
                              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Не разваляйте темата!

Аз никога не съм писал в нея, но доста хора си я харесват и си пишат вътре.

Дали със стикери, дали добре тунинговани, дали добре изглеждащи, все тая.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X